Over Tuin Compleet

Bent u op zoek naar een bedrijf welke uw tuin kan voorzien van een nieuwe look? Dan bent u bij Tuin Compleet aan het goede adres. Het is namelijk hét bedrijf voor uw tuin! Bij Tuin Compleet bent u aan het goede adres, alles wat er aan uw tuin gedaan moet worden doen wij voor u.

De oprichter en eigenaar van Tuin Compleet is Henri Veldpaus. Henri heeft met zijn jarenlange ervaring in de tuinbranche reeds zijn sporen verdiend. Sinds de oprichting is Tuin Compleet gevestigd in Stadskanaal; echter wordt er vrijwel altijd op locatie gewerkt. Wij komen dus graag naar u toe.

Ontwerpen van tuinen en meer

Er zijn steeds meer mensen welke de hele dag moeten werken en in de avonduren en weekenden geen zin meer hebben om in de tuin te werken. Toch wilt u graag dat de tuin er goed bijligt, een goede mogelijkheid dus om de tuinwerkzaamheden uit te besteden aan Tuin Compleet. Wij komen graag vrijblijvend een keer langs om te kijken wat wij voor u kunnen bieden en genen u dan graag een passend advies over uw tuin.

De mogelijkheden zijn enorm bij Tuin Compleet. U kunt door ons de tuin opnieuw aan laten leggen wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent, ook andere werkzaamheden zoals het snoeien kunnen wij doen terwijl u aan het werk bent. Wij komen graag wanneer het u uitkomt.

Een complete tuin aanleggen volgens plan

Er zijn verschillende prioriteiten bij Tuin Compleet, het liefst leggen wij natuurlijk uw complete tuin aan. Als wij een tuin zien welke maar is voorzien van weinig groen, dan gaan onze handen jeuken. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Deze is als volgt: Allereerst bespreken wij met u wat de bedoeling is en zetten de stappen op papier, dan luisteren wij naar uw wensen. De tuin is namelijk een persoonlijk onderdeel van uw woonomgeving. Dan geven wij een advies over de mogelijkheden van uw tuin. Hierbij kunt u denken aan adviezen welke planten geschikt zijn voor welke plaats in de tuin (vanwege de zon bijvoorbeeld). Wij vinden het belangrijk dat het uw tuin blijft, daarom houden wij uw ideeën altijd in ons hoofd als prioriteit nummer één!

Wij kunnen alles direct voor u leveren. Als uw wensen kenbaar zijn en wij hebben goedkeuring van u om de plannen uit te kunnen voeren dan beginnen wij direct. Wij weten de juiste wegen te vinden in de tuinbranche en daar maken wij dan ook graag direct gebruik van.

Wij hopen binnenkort uw tuin een bezoekje te mogen brengen, om u een passend tuinadvies te geven. Vele handen maken licht werk en wij helpen u graag verder!

Onze groene vingers jeuken al bij het idee dat wij binnenkort misschien uw tuin aan mogen pakken!

Over Henri Veldpaus

Gouveneurstuin in Assen www.versteegde.nl

Op 14 september 1958 is Henri geboren te Mill en St. Hubert. In de periode van 1970 tot en met 1976 was hij actief op de elektrotechniek school. Echter kwam hij erachter dat hij toch meer interesse had in het “groene vingerwerk”. In 1976 besloot hij te stoppen met de MTS Elektro opleiding en begon hij met de Tuinbouwvakschool te Vught. Hier voelde Henri zich beter thuis. Daardoor rondde hij in 1980 deze opleiding succesvol af. Maar Henri zat niet stil en ging door met leren, hij ging naar de Middenstadsopleiding te Uden waar hij in 1995 zijn diploma heeft behaald. Gedurende diezelfde periode startte Henri zijn eigen onderneming: Kabouter Tuinservice. Als ontwerper en aanlegger van tuinen verworf hij tijdens zijn 60-urige werkweken ruimschoots zijn voetsporen in de tuinbranche. In de jaren die daarna volgden ging Henri voor zijn twee kinderen zorgen totdat hij in 2005 wederom besloot een eigen onderneming te starten. Deze onderneming zou Veldpaus Internet Service gaan heten. Binnen dit bedrijf kon Henri wederom zijn creatieve geest zijn gang laten gaan middels het ontwerpen van websites. In het jaar 2009 besluit Henri nog een onderneming te starten aangezien de groene vingers toch weer begonnen te jeuken. Tuin Compleet zou het daglicht te zien krijgen en zijn eerste klanten in 2009 verwelkomen. Het combineren van deze werkzaamheden doet Henri goed. Het werken in de tuinen vindt hij heerlijk en zou hij het liefst dagelijks doen. Deze groeiende onderneming doet het goed, de klanten zijn tevreden en met plezier in het vak mag deze onderneming nog lang blijven bestaan!
 • Tuincompleet.nl
  Rijnlandlaan 15
  9501sb stadskanaal
 • tel: 0599 880108
  mobiel: 06 46445518
  fax: 31 84 739 2490
 • KvK 01152973
  BTW. NL022036167B02
 • Contact
  Leveringsvoorwaarden